Waiblingen: Fra Jure Zebić - novi glasnogovornik regije

 

U ponedjeljak 22. 11. održan je regionalni sastanak svećenika i pastoralnih suradnika biskupije Rottenburg-Stuttgart u prostorijama HKZ Waiblingen. Domaćin susreta, župnik fra Ivan Mačina, srdačno je dočekao i pozdravio goste s prigodnim doručkom, kavom i napitcima. Sjednica je održana u znaku izbora novoga glasnogovornika regije.

S velikom većinom glasova na tu službu izabran je fra Jure Zebić, voditelj HKZ Stuttgart-Bad Canstadt, član Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja (Split). Predispozicije za izbor na tu dužnost su dobro oznavanje njemačkog jezika i višegodišnje iskustvo rada u dotičnoj biskupiji.

Pored izbora novoga glasnogornika raspravljalo se i o organizaciji Dana Obitelji na području biskupije Rottenburg-Stuttgart. Ponuđen je prijedlog o susretu u Geislingenu gdje bi se održao meditativno-zabavni hod "Putem Marije, vojvodkinje od Bosne". O tom prijedlogu konkretno će se razgovarati na slijedećem sastanku 28. veljače 2011. godine u Bietigheim-Bissingenu. Sastanak je završio ručkom kojega je organizorao nadasve gostoljubivi domaćin fra Ivan Mačina.

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Sinj: Proslava Velike Gospe 2019.

************

Plina Stablina: Proslava Velike Gospe 2019.

Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas345
Ovaj mjesecOvaj mjesec53045
UkupnoUkupno7042776

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 57