Bajagić: Održana područna skupština Frame

U subotu, 10. prosinca 2011. godine, održana je u Bajagiću područna skupština Splitsko-dubrovačkog područnog bratstva Franjevačke mladeži (Frame) pod predsjedanjem Ane Mikulić, područne predsjednice, i fra Frane Doljanina, područnog duhovnog asistenta.

Na skupštini su sudjelovali delegati iz mjesnih bratstava: Bajagić, Imotski, Lovreć, Metković, Otok, Podbablje, Proložac, Runovići, Sinj, Split-Gospa od Zdravlja, Split-Gospa od Pojišana, Split-Sv. Obitelj, Vinjani i Vrgorac. Nedolazak na skupštinu opravdali su bratstva iz Dubrovnika i Zmijavaca.

Program je započeo pozdravima, molitvom Jutarnje i duhovnim nagovorom koji je održao fra Frano Doljanin. Na početku radnog dijela skupštine pridružili su se članovi nacinalnog vijeća Frame: Ivan Bambir, predsjednik, fra Milan Krišto, nacionalni duhovni asistent, Marta i Luca.

Nakon usvajanja Zapisnika proljetne skupštine koja je održana u Splitu u župi Sv. Obitelji (5. ožujka 2011.), pristupilo se izvještajima. O životu i radu područnog vijeća izvještaj je podnijela Ana Mikulić, predsjednica. Blagajnički izvještaj priredili su Antonela Petric i Martin Vrlić, a Petra Buljan je izvijestila o listu TAU. Mario Šiško je priložio izvještaj o radu za portal. Zatim su uslijedili izvještaji iz mjesnih bratstava abecednim redom. Delegati nisu u potpunosti čitali izvještaje koje su priložili nego su, uz pomoć ppt prezentacija, naglasili ono najvažnije.

Nastavak rada skupštine bio je nakon ručka i kratkog odmora. U nastavku je Perina Granić, područna voditelja formacije, održala kratko predavanja o početnoj i trajnoj formaciji u bratstvu. Potom su dogovarani termeni za buduće razdoblje. Susret je završio radom u skupinama.

Nakon završetka skupštine članovi nacionalnog vijeća imali su bratsko-pastoralni pohod Splitsko-mpodručnom vijeću Frame.

Domaćini susreta, članovi Frame Bajagić i njihov župnik fra Luka Banić, pripremili su hranu i piće za sve članove skupštine. Isto tako, pripremili su dvoranu i ostale potrebe za organizaciju susreta.

 

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Drniš: Festival zborske duhovne glazbe "Jubilate Deo" (pozivnica)

************

Primorski Dolac: Pastirski pohod

************

Šibenik /Šubićevac

************

Zbog tehničkih problema

s dosadašnjom provincijskom adresom e-pošte,

molimo vas da ubuduće poštu šaljete na adresu:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1789
Ovaj mjesecOvaj mjesec54065
UkupnoUkupno7189717

Administrator

ivan.udovicic@gmail.com

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 75