Bietigheim-Bissingen: Korizmena duhovna obnova

Od 24. do 26. veljače 2012. godine dr. fra Anđelko Domazet održao je duhovnu obnovu u župi Bietigheim-Bissingen na temu „Bog mira i čovjekov nemir“.

Na početku programa župnik fra Frano Čugura naglasio je kako „sve više vjernika osjeća potrebu za intezivnijim uranjanjem u vjeru. Sve je više onih kojima uhodani načini življenja kršćanstva nisu dovoljni. Raste broj onih koji imaju potrebu u dubokoj molitvi tražiti odgovore na svoja pitanja, svjetlo za svoje nejasnoće, olakšanje od svojih tereta“ i izrazio nadu da će voditelj ove obnove pokušati barem djelomično odgovoriti na ova pitanja.

Program duhovno obnove fra Anđelko je započeo u petak, 24. veljače u 18.00 sati, predavanjem na temu „Ljudski odnosi – izvor nemira“. Nakon predavanja bilo je euharistijsko slavlje i molitva pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

 

Drugog dana obnove vjernici su imali mogućnost osobno razgovarati s voditeljem, a u 16.00 sati fra Anđelko je održao predavanje na temu „Životni strahovi – izvor nemira“. Poslije predavanja, kao i prvog dana, bilo je euharistijsko slavlje i molitva pred Presvetim.

Korizmena duhovna obnova završila je u nedjelju euharistijskim slavljem u Bietigheimu. Na završetku je fra Frano Čugura zahvalio voditelju fra Anđelku Domazetu i pozvao vjernike da pokušaju, osobito kroz ovo korizmeno vrijeme, živjeti svoju vjeru crpeći snagu u Bogu koji čovjeku daje mir. Nakon euharistijskog slavlja druženje je nastavljeno u župnoj dvorani uz prigodni domjenak.

Fotografije (Silvia Ledić)

 

 

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1265
Ovaj mjesecOvaj mjesec59932
UkupnoUkupno7049663

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 112