Drniš: Humanitarna akcija „Učini svoje srce otvorenim za drugoga“

U petak, 7. prosinca 2012. godine u sportskoj dvorani Osnovne škole Antuna Mihanovića Petropoljskog u Drnišu u organizaciji Župe i Frame Drniš održana je humanitarnja akcija pod geslom „Učini svoje srce otvorenim za drugoga“ na kojoj su se prikupljala sredstva za pomoć majci troje malodobne djece iz Drniša, drugi put operirane od karcinoma, trenutno na postoperativnom oporavku u bolnici Rebro u Zagrebu. 

Humanitarna akcija otvorena je nogometnim utakmicama između veterana DOŠKA iz Drniša i Rudara iz Siverića te kombinirane momčadi navedenih veterana i Hrvatske svećeničke reprezentacije. Nakon utakmica uslijedio je humanitarni koncert s početkom u 20 sati na kojem su nastupili izvođači VIS GVHKZ, Frama Knin, Zbor Frama grada Šibenika, Klapa Drniš, Reload band i domaćini Frama Drniš.

Još jednom su, posebno župljani Drniša, pokazali da imaju veliko srce otvoreno za druge, za svoje bližnje kojima je pomoć uistinu potrebna. Prodajom ulaznica i donacijama prikupljeno je preko 30.000 kn te se može reći kako je i ova humanitarna akcija uspjela. Financijski smo pomogli koliko smo mogli, sad nam još preostaje da se ove majke kao i ostalih oboljelih od ove zloćudne bolesti sjetimo i u našim molitvama.

Fotografije 

Ivana Kisić

 

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas1225
Ovaj mjesecOvaj mjesec59892
UkupnoUkupno7049623

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 89