Split-Dobri: Igrokaz „Svjetlo nade“

U crkvi Gospe od Zdravlja u Splitu na Dobrome u četvrtak, 20. prosinca 2012., Dječji zbor je izveo igrokaz „Svjetlo nade“ koji je priredila s. Zorislava Radić, a scenu postavila gđa Snježana Sinovčić Šiškov.

Članovi Dječjeg zbora župe Gospe od Zdravlja pokušali su u igrokazu predstaviti borbu između tame i svjetla. S jedne strane bili su nositelji svjetla, a s druge protivnici svjetla. Nositelji svjetla predstavljali su četiri svjetla: svjetlo povjerenja, svjetlo radosti, svjetlo mira i svjetlo nade. Četvrti nositelj svjetla je zatražio pomoć da se ne ugasi svjetlo nade jer se smijemo nadati da svijet usprkos svemu ide jednom dobrom završetku, da bijeda, bolest i smrt nemaju zadnju riječ, da Bog, usprkos grijeha i naših slabosti, prihvaća nas i naš život. Događaj Betlehema ulijeva ljudima doista nadu i upravo to božićno svjetlo želi zahvatiti naša srca.

Na kraju je gvardijan fra Jakov Begonja zahvalio svim sudionicima, a posebno, Dječjem zboru Gospe od Zdravlja koj ije uložio mnogo truda da pripremi igrokaz.

Fotografije


 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Sinj: Proslava Velike Gospe 2019.

************

Plina Stablina: Proslava Velike Gospe 2019.

Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas469
Ovaj mjesecOvaj mjesec53169
UkupnoUkupno7042900

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 52