Kelkheim: Dječji festival "Mikrofon je vaš"

Koncert je otvorio fra Marinko, koji je pozdravio mlade izvođače, roditelje te brojnu djecu i mlade. Naglasio je da je ovo jedinstveni događaj i prekrasna manifestacija pjesme mladosti i radosti. Djeca i mladi koji pjevaju, rođeni su u Njemačkoj i oni kroz pjesmu uče svoj materinski jezik, stvaraju prijateljstva i lijepe uspomene, koje će im ostati cijeli život. Festival je prigoda, da djeca i mladi otkriju svoje talente i da ih njeguju. Želimo da nam ovaj festival još puno godina živi, da ovaj susret bude susret zajedništva, radosti i prijateljstva i nasmijanih dječjih lica.


U dvorani prepunoj roditelja i prijatelja, s oduševljenjem je pozdravljena svaka interpretacija koju su izvodile mlade "zvijezde", a koje je sjajno najavljivala Antonia Baotić.

Stručni žiri u sastavu Danijela Erkapić, Saša Amić i Dado Paljak, imali su težak posao kao i publika, izabrati po tri najbolje izvedbe. Prvu nagradu Dječjeg festivala, u izboru žirija, osvojila je Tereza Lončar (Nina Badrić – Nebo), druga je pripala Danici Jonjić (Severina – Paloma nera), a treća Patriciji Blekić (Jelena Rozga – Ili ona ili ja). Publika je prvo mjesto dodijelila Nini Lončar (Feminnem – Sve što ti nisam znala dati); drugo mjesto je osvojila Valeria Vranjković (Magazin – Piši, piši mi), a treće Jessica Kunac (Dalmatino – Grdelin).

Dječji festival je bio uistinu jedinstveni i neponovljivi događaj koji će pamtiti osobito djeca i mladi, koji su se već sada počeli spremati za festival iduće godine.


 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

München: Stepinčevo 2020.

************

Seminar za zborovođe Zlatne harfe

************

Molitvena osmina za jedinstvo kršćana

************

kola emocija"

************

Obavijest o 49. vijećanju redovničkih odgojitelja

************

Zbog tehničkih problema

s dosadašnjom provincijskom adresom e-pošte,

molimo vas da ubuduće poštu šaljete na adresu:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas3337
Ovaj mjesecOvaj mjesec75916
UkupnoUkupno7459616

Administrator

ivan.udovicic@gmail.com

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 176