Split: Četvrti dio devetnice Gospi od Zdravlja

ČUDOTVORNA GOSPA OD ZDRAVLJA

Četvrti dio Devetnice proslavili smo prema slijedu kako smo najavili u Župnim obavijestima, prigodnim plakatima, na letku - dvolistiću i na webici gospa-od-zdravlja.com. Dva dana, ponedjeljak i utorak, 19. i 20. studenoga t.g., večernje misno slavlje predvodio je i propovijedao fra Ivica Jurić, odgojitelj franjevačkih bogoslova u Franjevačkom klerikatu na Trsteniku i profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Splitu.


U ponedjeljak, 19. studenoga t.g., mise smo slavili ujutro u 7 sa časoslovom, u 8 i u 9 sati i navečer u 19 sati; euharistijsko klanjanje od 9,30 do 12 sati predvodio je župnik fra Ante, a vjernici su mogli obaviti osobni razgovor sa župnim vikarom fra Antom od 16 do 18 sati. Prije večernje mise u 18,30 sati Gospinu krunicu predmolile su župne vjerničke udruge. Večernje misno slavlje predvodio je fra Ivica Jurić na temu: Marija nas uči zahvalnosti. Večernje misno pjevanje predvodili su zborovi Župe Gospe od Zdravlja. Naši su vjernici imali mogućnost za pojedinačnu ispovijed ujutro od 7 do 12 sati i navečer od 17,30 do 20 sati.

U utorak, 20. studenoga t.g., mise smo slavili ujutro u 7 sa časoslovom, u 8 i u 9 sati i navečer u 19 sati; euharistijsko klanjanje od 9,30 do 12 sati predvodio je župnik fra Ante, a vjernici su mogli obaviti osobni razgovor sa župnim vikarom fra Antom od 16 do 18 sati. Prije večernje mise u 18,30 sati Gospinu krunicu predmolile su župne vjerničke udruge. Večernje misno slavlje predvodio je fra IvicaJurić na temu: Marija, žena i majka. Večernje misno pjevanje predvodili su zborovi Župe Gospe od Zdravlja. Nakon večernje mise, kao uočnicu u Svetkovinu, obavili smo molitveno bdijenje u čast Čudotvorne Gospe od Zdravlja u Splitu na Dobromu. 
Naši su vjernici imali mogućnost za pojedinačnu ispovijed ujutro od 7 do 12 sati i navečer od 17,30 do 20 sati.

Fotografije

 

Najave

DUHOVNE VJEŽBE - 2019.

************

Primorski Dolac: Pastirski pohod

************

Šibenik /Šubićevac

************

Zbog tehničkih problema

s dosadašnjom provincijskom adresom e-pošte,

molimo vas da ubuduće poštu šaljete na adresu:

provincijalat.franjevaca@gmail.com


Pretraži sadržaj

Aktualno

KAPITUL UNDER TEN


FRANJEVAČKI BOGOSLOVI

INTERNET STRANICA


FACEBOOK STRANICA

**********************

Fra Stipica Grgat:

Otpjevni psalmi

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Promo film o Provinciji

Posjetitelji

DanasDanas34
Ovaj mjesecOvaj mjesec50306
UkupnoUkupno7185958

Administrator

ivan.udovicic@gmail.com

Online

Trenutno aktivnih Gostiju: 40